Nainen kertoo muukalaisten kaappauksesta: ”Koskettelivat sukupuolielimiäni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Earth Mystery News -YouTube-kanavalle haastattelunsa antanut Lisa Tenny kertoo, että avaruusoliot kaappasivat hänet ensimmäisen kerran kuusivuotiaana. Nainen oli kävellyt tällöin muukalaisten kanssa seinien läpi. Sittemmin hänet on viety avaruusalukseen useaan eri otteeseen.

Nelikymppinen Lisa Tenny kertoo, että toisinaan avaruusolioiden kohtaaminen on ollut kiusallista. Alienit ovat kosketelleet naista sopimattomasti genitaalialueille ja nainen joutunut raiskatuksi. Tennyn kokemukset kuulostavat karmivilta.

– Osa kokemuksista on ollut aggressiivisia. Niissä ei ole ollut mukana tunteita ja olen tuntenut oloni raiskatuksi. Se ei tuntunut hyvältä, elämäntapavalmentajana työskentelevä Tenny kertoi haastattelussa.