Perheenäiti keksi: Näin lapset saadaan tekemään kotitöitä!

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni äiti voisi toivoa lastensa osallistuvan kotitöihin ja auttavan arkipäivän askareissa heitä enemmän. Teini-ikäisiä saattaa olla kuitenkin hieman hankalaa motivoida tekemään heille epämiellyttäviä asioita. Eräs äiti keksi kuitenkin hauskan keinon.

Ennen kuin äiti oli lähtenyt kotoaan hän oli katkaissut langattoman nettiyhteyden ja vaihtanut verkon salasanan. Hän tiesi, että lapset tulisivat tekemään mitä tahansa saadakseen verkon taas toimimaan, minkä vuoksi äiti olikin jättänyt lapsilleen viestin keittiöön.

– Tämän päivän salasanan voitte saada lähettämällä minulle kuvan, jossa näkyy puhdas keittiö. Kuvassa pitää näkyä myös juuri ostettu keksilaatikko varmistuksena siitä, että kuva ei ole vanha, viestissä kirjoitettiin.

Tarina ei kerro saivatko lapset verkon salasanaa selville vai eivät, mutta todennäköisesti he siivosivat keittiön alta aikayksikön.

clever motherhood