Uusi herkkuhitti leviää – soijakastiketta popcorneihin!

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdessä popcornikupillisessa on vain 120 kilokaloria, joten paukkumaissi sopii erinomaisesti myös laihduttajan ruokavalioon. Popcornia on helppo jalostaa tuliseksi tai makeaksi erilaisten lisämausteiden avulla. Suosituin lisämaku lienee popcorniin lisätty voi.

PureWow-sivusto vinkkaa, että jokaisen tulisi kokeilla popcornin maustamisessa soijakastiketta. Sivuston ruoka-asiantuntijoiden mukaan ruokalusikallinen soijakastiketta riittää. Se kannattaa sekoittaa mikrossa sulatetun voin sekaan ja kaataa valmiin paukkumaissin päälle.

Sulata neljä ruokalusikallista voita ja kaada soijakastiketta sekaan yksi ruokalusikallinen. Maustekastikkeeseen voi myös sekoittaa ruskeaa sokeria, valkosipulisuolaa, parmesaanijuustoa, wasabia tai Srirachaa. Sekoita popcornit hyvin, jotta mausteet leviävät tasaisesti niiden päälle.