Kondomiautomaatit eivät riittäneet Riossa – ehkäisyvälineitä jaetaan nyt kädestä käteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Urheilijoiden tunnettu hyvään valmistautumiseen ja keskittymiseen liittyvä metodi on se, että he eivät saa harrastaa tiettyyn aikaan seksiä ennen kilpasuoritusta. Olympialaisissa tätä sääntöä ei tunnu kuitenkaan käyttävän kukaan, koska siellä urheilijat harrastavat enemmän seksiä kuin koskaan.

Toimittaja Rodger Sherman huomasi olympialaisissa työskentelevän nuoren miehen, joka kantoi isoa säkillistä kondomeita mukanaan. Ericin työ olympialaisissa oli kävellä kondomisäkki olallaan pitkin kampusta ja jakaa urheilijoille kondomeita.

Kansainvälinen olympiakomitea oli BuzzFeed-sivuston mukaan lahjoittanut paikalle kondomiautomaatteja, joissa oli yhteensä 450.000 kondomia. Ilmeisesti automaatit eivät kuitenkaan ole olleet tarpeeksi, koska niiden lisäksi on tarvittu vielä erikseen ihmisiä jakamaan urheilijoille ehkäisyvälineitä.