Maailman kallein sviitti New Yorkissa – hinta 75 000 euroa/yö

Lux Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskunnat voivat hankkia spesiaalihetkiä arkeensa vaihtamalla tavallisen hotelliyön sviittiin. Helsingissä sijaitsevan Kämp-hotellin Mannerheim-sviitin voi varata yhdeksi yöksi noin 3.500 eurolla. Hinta on kuitenkin kaukana maailman kalleimmasta sviitistä.

Ylellistä yöpymistä haluaville on tarjolla sviittejä, jotka ovat yleensä kuin luksusluokan asuntoja. New York Cityssa sijaitsevan The Mark Hotelin kallein kattohuoneisto kustantaa lomailijalle 75.000 dollaria, eli noin 68.000 euroa yhtä yötä kohden. Huoneistossa on viisi makuuhuonetta ja oma keittiö, Just Luxe uutisoi.

Manhattanilla sijaitsevan Mark Hotelin huoneet ovat sisustussuunnittelija Jacques Grangen käsialaa. Hillittyyn tyyliin kuuluu roimasti yksityiskohtia, jotka vangitsvat katseellaan. Sisustuksessa on käytetty muun muassa eebenpuusta valmistettuja huonekaluja. Hotellin halvimman huoneen yötaksa on noin 500 euroa.

The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel
The Mark Hotel