Paratiisi maan päällä! Tässä 50 miljoonan lukaalissa nuoret supermallit lomailivat

Lux · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuvat nuoret mallikaunottaret juhlivat viime viikolla ystävänsä Kylie Jennerin 19-vuotisjuhlia näyttävästi Karibialla Turks- ja Caicossaarilla. Nyt on paljastunut myös millainen lukaali heillä oli käytettävissään lomansa aikana.

Kylie Jenner, Kendall Jenner, Bella Hadid ja Hailey Baldwin ystävineen asuivat 50 miljoonan dollarin arvoisessa luksuslukaalissa, jonka voi vuokrata myös Airbnb-palvelun kautta. Tämä Pearls of Long Bay Estate sisältää kolme erillistä luksustaloa, joissa on yhteensä 23 makuuhuonetta. Tilaa siis riittää suuremmallekin seurueelle.

Lomakohteessa on myös muun muassa hyvin varusteltu kuntosali, tenniskenttä, sauna ja kaksi yksityistä uima-allasta. Paketin vuorokausivuokra on peräti 10.000 dollaria, joten kovin pienellä budjetilla matkustavan kannattaa katsoa jokin toinen lomapaikka.

Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate
Pearls of Long Bay Estate