19-vuotias supermalli vesileikeissä – upea vartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovaa nousua mallimarkkinoilla tekevä 19-vuotias Hailey Baldwin on julkkisperheen tytär, jonka ystäväpiiriin kaikki nuoret Hollywoodin supertähdet kuuluvat. Taannoin hän sai merkittävän mallisopimuksen Guessin tulevan malliston mainoskasvoksi.

Viime viikon Hailey vietti kuitenkin lomaillen paratiisisaarella yhdessä ystäviensä kanssa. Hän vietti nimittäin Kylie Jennerin 19-vuotisjuhlia Turks- ja Caicossaarilla yhdessä juhlakalun ja tämän siskon Kendall Jennerin kanssa. Paparazzi ikuisti upeavartaloisen kaunottaren rantavedessä.

Hailey Baldwin hankki itselleen taannoin elämänkumppanin, mutta tällä kertaa se oli vielä koira. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia uudesta walesinpaimenkoiran pennustaan. Hailey oli haaveillut omasta koirasta pitkään, mutta kiireinen työ mallimaailmassa on ollut aiemmin esteenä lemmikin hankkimiselle.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash