Mies rakensi itselleen hurjan 360-asteen keinun – uskaltaisitko kyytiin?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-käyttäjä Colin Furze on tunnettu videoista, joilla hän esittelee aina uusia keksintöjään. Miehestä onkin kovaa vauhtia tulossa tosielämän hullu professori, koska putkimiehenä työskentelevältä Furzelta ei tunnu ideat loppuvan.

Tällä kerralla brittiläinen keksijä esittelee videolla takapihalle rakentamaansa hurjaa keinua. Furze kertoo, että hän ei pidä korkeista paikoista eikä siitä, että joutuu olemaan pää alaspäin. Siitä huolimatta hän rakensi kuitenkin hurjan keinun, joka menee kokonaan ympäri.

Furze rakensi 360 asteen keinun, jossa henkilö voi keinua kokonaan ympäri käymällä välillä keinun yläpuolella pää alaspäin kääntyneenä. Hurja keinu nostaa ihmisen 9,5 metrin korkeuteen, josta pudotessa henkilölle voisi käydä melko huonosti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat