Meren syvyyksistä paljastui hulvaton näky – tutkijat olivat tikahtua nauruun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä meren pohjasta löytyy uusia omituisia lajeja, jotka onnistuvat yllättämään jopa tutkijat. Tällä kerralla tutkijoita huvitti hauska violetti mustekala, joka näytti enemmänkin lasten leikkikalulta kuin elävältä olennolta.

Tutkijat tarkkailivat syvän meren pohjaa 900 metrin syvyyksissä kameran avulla. Yllättäin heidän edessään oli hauska näky kun tutkijat havaitsivat pohjassa oleskelevan violetin mustekalan. Mustekala onnistui yllättämään tutkijat ulkonäöllään, joka paljastui aina vain hauskemmaksi mitä lähemmäs tutkijat pystyivät kameran ohjaamaan.

Tutkijat eivät pysty pidättelemään nauruaan ottaessaan mustekalan lähikuviin. Mustekala hurmasi tutkijat hellyttävällä ulkonäöllään kun sen kaukana toisistaan olevat pyöreät silmät saivat pikkuisen otuksen näyttämään todella hölmistyneeltä.