Kardashianin suhde ajautui kaaokseen – realitykamerat tallentavat kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuuden valokeilassa vielä muutama kuukausi sitten viihtyneillä Rob Kardashianilla ja Blac Chynalla on vakavia ongelmia parisuhteessa. Ensimmäistä yhteistä lastaan odottava pari kuvaa parhaillaan Rob & Chyna -realityohjelmaansa, ja kulisseista kuiskitaan jaksojen olevan täynnä riitaa, huutoa ja raivoa.

Realityohjelman tuottajat myöntävät, että häitään suunnitteleva pariskunta tappelee todella paljon. Riidan aiheet koskevat Robin dieettiä, sosiaalista mediaa sekä kuuluisuutta ja rahaa. Kamerat ikuistavat käytännössä kaiken pariskunnan elämästä, sillä heitä kuvataan 13 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa.

Parin välinen jännite on kasvanut Chynan raskauden myötä. Robia ei myöskään voisi vähempää kiinnostaa tosi-tv:n kuvaaminen ja mies on linnottautunut kotiinsa, TMZ tietää. Oma televisiosarja on lisännyt parin välille kitkaa entisestään. heidän on määrä avioitua ensi keväänä.