Adele perui konsertin – inhimillinen anteeksipyyntö faneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat maailmankuulut pop-tähdet saattavat vaikuttaa kaukaisilta yli-ihmisiltä ja jumalhahmoilta. Lauludiiva Adele on kuitenkin usein osoittanut olevansa tavallinen ihminen, joka kuitenkin omaa poikkeuksellisen upean musiikillisen lahjakkuuden. Hän on aito.

Nyt laulajanainen on joutunut perumaan Arizonan Phoenixissa järjestetyn konsertin. Brittiläinen esiintyjä lähetti tunteja ennen konserttia anteeksipyynnön faneilleen Twitterin kautta. Videolla esiintyy erittäin flunssainen ja äänensä menettänyt artisti.

– Olen todella, todella pahoillani. Olen ollut flunssassa muutaman päivän ja yrittänyt selättää sen. Esiinnyin eilen illalla ja nautin siitä, mutta yritin liikaa ja nyt flunssa on ottanut yliotteen, Adele pahoittelee.