Tosielämän valomiekalle on haettu patenttia – odottamattomalta taholta!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jokainen Star Wars -fani on epäilemättä haaveillut joskus pääsevänsä huitomaan oikealla valomiekalla. Disney-yhtiö saattaa tehdä fanien unelmista todellisuutta suunnitteilla olevassa Star Wars Land -teemapuistossa.

Disney-yhtiön uutisoidaan hakeneen pantettia Audience Interaction Projection System -valomiekkasimulaatiolle. Hurjista valomiekoilla käytävistä kaksintaisteluista haaveilevat saattavat kuitenkin joutua pettymään, sillä miekalla pystyisi nimittäin ainoastaan puolustautumaan kohti ammutuilta lasersäteiltä.

Käytännössä valosapeli olisi LED-valoilla varustettu miekka, jolla torjuttaisiin UAV-lentolaitteen ampumia säteitä. Teemapuiston valomiekkakokemus muistuttaisi siis hieman alkuperäisen Star Wars -elokuvan kohtaa, jossa Luke Skywalker harjoittelee sapelin käyttöä ilmassa lentävän robotin kanssa.