Kolmijalkainen koiranpentu kohtasi pelkonsa – ylitti lopulta itsensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alex Widmer hankki itselleen suloisen Ollie-nimisen kultaisennoutajan pennun. Ollie ei ole aivan tavallinen koira, koska sillä on vain kolme jalkaa se joutuu kohtaamaan yllättäviä haasteita arjessa päivittäin. Koiran ollessa kahdeksanviikkoinen hän kohtasi jo ensimmäisen haasteensa, joka oli portaiden nouseminen.

Widmer on julkaissut suloisen videokoosteen YouTube-kanavalleen Ollie-koirasta, joka yrittää opetella hyppäämään ulko-ovesta taloon sisälle. Ovella on yksi hieman korkeampi askelma, jonka yli koira ei ole uskaltanut hypätä. Videolta nähdään tilanne, kun koira kieltäytyy hypystä muutaman ensimmäisen päivän ajan kunnes se uskaltaa viimein kokeilla hyppyä.

Videolla nähdään ihana onnistuminen kun koira uskaltaa viimein tehdä hypyn. Ollie ottaa kauempaa vauhtia ja hyppää innoissaan ovesta sisälle omistajan luo. Suloinen koira ei pysty kolmella tassulla hidastamaan vauhtia vaan se syöksyy ovesta suoraan miehen syliin.