Valvontakameran video: Näin sivullinen syöksyi metroraiteille – pelasti miehen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lontoon metron turvakamerat taltioivat taannoin hurjan tilanteen, jossa mies uhmasi omaa henkeään pelastaakseen toisen ihmisen. Tilanne tapahtui Lontoon Tottenhami Court Roadin asemalla tiistaina 16. elokuuta.

Kuvissa nähdään, kuinka turvaliiveihin ja kypärään pukeutunut 47-vuotias mies putoaa metrolaiturilta raiteille sairaskohtuksen vuoksi. Siniseen t-paitaan pukeutunut mies ryntää nopeasti alas raiteille pelastaakseen hänet.

Miehet onnistuivat pääsemään turvallisesti takaisin laiturille. Viranomaiset vahvistivat British Transport Policen sivuilla raiteille tippuneen miehen olevan kunnossa, ja kiittivät häntä pelastamaan rientänyttä henkilöä.

– Pelastajan ja muiden paikalla olleiden nopea toiminta johtivat mahdollisen tragedian ehkäisemiseen, BTP:n sivuilla julkaistussa tiedotteessa kuvaillaan.

Poliisi
Poliisi
Poliisi
Poliisi