Jogurttipurkki takertui oravan päähän – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookissa levinneellä videolla pelastushenkilökunta joutuu tositoimiin pelastaakseen pulaan joutuneen eläimen. Connecticutin osavaltiossa sijaitsevassa Enfieldissä nähtiin nimittäin hämmentävä tilanne, kun orava oli onnistunut saamaan päänsä jumiin jogurttipurkkiin.

Videolla orava pomppii ympäri parkkipaikkaa purkki päässään samalla, kun pelastushenkilöt yrittävät ottaa sitä kiinni. Lopulta eläin onnistuttiin käärimään vaaleanpunaiseen huopaan, ja pian orava oli jälleen vapaa.

Enfieldin pelastushenkilökunta jakoi videon viikonloppuna Facebook-sivullaan. Oravasta tuli nopeasti nettihitti, ja video on kerännyt satoja tuhansia katselukertoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat