Tšekin uimarit poseerasivat Riossa Baywatch-tyyliin

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet haluaisivat seurata olympialaisia, mutta eivät välttämättä edes ole perillä sen suhteen, että missä lajeissa oman maan edustajia tänä vuonna kilpailee. Tšekkiä edustavat uimarit päätettiin esitellä ihmisille hauskalla tyylillä, kun kauniista ja komeista urheilijoista kuvattiin Riossa upea esittelyvideo Baywatch-tyyliin.

Neljä naisuimaria ja kaksi miestä esiteltiin videolla, joka kuvattiin Baywatch-televisiosarjan tunnusta mukaillen. Urheilijat juoksevat uimapuvuissaan rannalla ja nousevat vaikuttavasti vedestä lihaksikkaine vartaloineen. Näille bikinivartaloille vain harva pystyy pärjäämään.

Esittelyvideo on saanut jo paljon katseluita vain parin päivän aikana. Urheilijat heittäytyivät hienosti Baywatch-teemaan, minkä avulla heidän kasvonsa ja heidän edustamansa lajit tulivat varmasti viimeistään nyt selväksi myös kisoja seuraaville.