Silkkaa tuskaa! Tavikset yrittivät pukeutua uimareiden kilpa-asuihin

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet televisiosta olympialaisia kotonaan katsovat voivat ihailla urheilijoita ja heidän mahtavia suorituksiaan. Eräät pääsivät nyt astumaan kilpauimareiden saappaisiin tai tarkemmin sanottuna uimapukuihin ja kokemaan miltä urheilijoista altaassa tuntuu.

Kaksi naista ja kaksi miestä saivat tehtäväkseen pukeutua uimareiden kilpa-asuihin, mikä osoittautuikin paljon vaativammaksi tehtäväksi kuin heistä kukaan varmasti osasi kuvitellakaan. Miehet ja naiset menivät sovituskoppeihin itsevarmasti pienten pukujen kanssa, mutta joutuivat kokemaan karvaan pettymyksen.

Koehenkilöt eivät sujahtaneetkaan pukuihin niin helposti kuin he olivat ajatelleet. Yksi miehistä luovutti puvun kanssa 20 minuutin pukemisen jälkeen, ja kaksi naiskokelasta joutui vähän repimään pukua pystyäkseen hengittämään. Altaassa he kuitenkin kokivat olonsa todella sporttiseksi ja nopeaksi.