Halvaantunut morsian yllätti häävieraat – käveli itse alttarille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Jaquie Goncher halvaantui kahdeksan vuotta sitten. Hän on käynyt fysioterapiassa vuosien ajan ja saavuttanut pikkuhiljaa liikuntakykyään takaisin. Silti nainen viettää suurimman osan ajastaan pyörätuolissa istuen.

Jaquie Goncher tapasi elämänsä miehen Andyn, joka auttoi naista liikuntaharjoituksissa ja kuntoilussa. Toukokuussa pariskunta päätti, että Jaque tulee kävelemään alttarille omissa häissään.

Tästä alkoi sinnikäs treenaaminen – joka tuotti myös tulosta. Kun sukulaiset ja ystävät olivat kokoontuneet vihkitilaisuuteen, ajattelivat he Jaquen saapuvan alttarille pyörätuolissaan, CNN uutisoi.

Käytävän päässä nainen nousi seisomaan ja otti askeleen. Hän otti toisen askeleen. Lopulta Jaque käveli koko matkan alttarille Andyn luokse. Kaikki paikalla olleet itkivät onnesta. Hääjuhla huipentui häävalssiin, jossa tuore aviopari tanssi yhdessä ensimmäistä kertaa elämässä.