Olympiavoittajan lapsuuden vuosikirjasta odottamaton löytö

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Massachusettsista kotoisin oleva Alexandra Raisman toimii Rio de Janeiron olympialaisissa maansa naisten telinevoimistelujoukkueen kapteenina. Joukkue voitti taannoin kultaa telinevoimistelun joukkuefinaalissa.

Alexandra tiesi jo lapsena kilpailevansa vielä joskus maailman suurimassa urheilutapahtumassa. Urheilija osallistui vuonna 2003 Camp Wicosutan kesäleirille. Leirin vuosikirjassa lapsilta kysyttiin, missä he uskovat olevansa 20 vuoden sisällä.

Tuolloin 9-vuotias Alexandra Raisman kirjoitti ytimekkäästi tulevansa olemaan telinevoimistelija olympialaisissa. Myös Tech Insider -sivuston toimituspäällikkö Emily Cohn oli samana vuonna Camp Wicosutan kesäleirillä, ja jakoi Twitterissä kuvan telinevoimistelijan hämmästyttävän hyvin toteutuneesta ennustuksesta.