Harry Potter -faneille ilouutisia – kolme uutta kirjaa tulossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virallinen Harry Potter -kirjasarja tuli päätökseensä vuonna 2007 ilmestyneen Kuoleman varjelukset -romaanin myötä, mutta Tylypahkan maailma elää ja voi hyvin. Tuoreen Harry Potter and the Curse Child -näytelmän lisäksi fanit pääseävät pian nauttimaan jopa kolmesta pienoisromaanista.

J.K. Rowling tulee julkaisemaan 6. syyskuuta kolme Pottermore Presents -kirjaa. Time-lehden mukaan ne syventyvät kirjasarjan hahmojen ja paikkojen salaisuuksiin, kuten Azkaban vankilan historiaan ja Taikaministeriön toimintaan.

Kolme pienoisromaania tullaan julkaisemaan e-kirjojen muodossa Pottermore-sivustolla ja valituissa sähkökirjoja myyvissä verkkokaupoissa. Kirjat tulevat soveltumaan kevyemmillekin kukkaroille, sillä niiden kappalehinta on vain kolme dollaria.