Harry Potter -faneille ilouutisia – kolme uutta kirjaa tulossa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Virallinen Harry Potter -kirjasarja tuli päätökseensä vuonna 2007 ilmestyneen Kuoleman varjelukset -romaanin myötä, mutta Tylypahkan maailma elää ja voi hyvin. Tuoreen Harry Potter and the Curse Child -näytelmän lisäksi fanit pääseävät pian nauttimaan jopa kolmesta pienoisromaanista.

J.K. Rowling tulee julkaisemaan 6. syyskuuta kolme Pottermore Presents -kirjaa. Time-lehden mukaan ne syventyvät kirjasarjan hahmojen ja paikkojen salaisuuksiin, kuten Azkaban vankilan historiaan ja Taikaministeriön toimintaan.

Kolme pienoisromaania tullaan julkaisemaan e-kirjojen muodossa Pottermore-sivustolla ja valituissa sähkökirjoja myyvissä verkkokaupoissa. Kirjat tulevat soveltumaan kevyemmillekin kukkaroille, sillä niiden kappalehinta on vain kolme dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat