Gorilla soitti bassokitaraa – Koko haastaa pian basistit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gorillojen suojelu on noussut viime vuosina yhä paremmin suuren yleisön tietoisuuteen, ja tutut julkkisgorillat ovat olleet aktiivisesti mukana tietouden leviämisessä. Eräs heistä on Koko-gorilla, joka nähdään nyt haastamassa kaikki maailman basisti. Mukaanlukien Flea.

Viittomakielen osaajana maailmankuuluksi noussut Koko on nyt kiinnitetty gorillojen suojelukampanjan keulahahmoksi, ja hänen nimissään kerätään varoja muun muassa paitamyynnillä. Sitä vauhdittamaan on nyt julkaistu video, jossa nähdään miten kävi, kun suosittu naarasgorilla sai bassikitaran testattavakseen.

Selfie-kuvansa National Geographic -lehden kanteen vuonna 1978 saanut Koko nähdään nyt videolla tutkimassa soitinta tarkasti, ja lopulta hän keksii miten siitä saadaan ulos paras mahdollinen soundi. Videon jakoi myös Red Hot Chili Peppersin basisti Flea.