Sadekelin olympialaji – lätäkköuinti kuin tehty Suomen kesään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Olympialaisten innoittamana verkossa on nähty paljon hauskoja videoita lajeista, jotka ihmisten mielestä sopisivat kesäolympialaisiin täydellisesti. Nyt eräät kaverukset kuvasivat videon, jossa toinen heistä esittää kilpauimaria vesilammikossa.

Ulkona on satanut niin paljon vettä, että jalkakäytävälle on muodostunut noin kymmenen sentin vesikerros. Mies esittää uimaria samalla kun hänen kuvaava kaverinsa selostaa kilpailun kulun. Uimari hyppää vauhdikkaasti lätäkköön ja alkaa polskimaan.

Mies ei pysty juuri etenemään matalassa lammikossa, mutta se ei hänen menoaan estä. Mikäli tästä tehtäisiin oikea kilpailulaji, Suomella olisi hyvät mahdollisuudet pärjätä tässä loistavien harrastusmahdollisuuksien vuoksi lähes vuodenajasta riippumatta.