Laura Cremaschi ei katseista välittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italia on maistuvan ruokakulttuurinsa ohella tullut tunnetuksi muualla maailmalla erittäin näyttävistä julkkiskaunottaristaan. Mallitulokas Laura Cremaschi edustaa saapasmaan julkkiskaunottaria, ja on nykyisin paparazzien vakiokohteita.

Nyt Laura ikuistettiin poikaystävänsä Andrea Peronin kanssa rannalla Miami Beachilla, Floridassa. Hän ei ollut moksiskaan siitä, että jokainen kynnelle kykenevä mies seurasi tarkasti mitä neitokainen puuhaili.

Suosittu Gossip Extra -lehti totesi taannoin, että ”Laura Cremaschin vartalo jättää sanattomaksi”. Kovin paljon muuta tietoa tästä neitokaisesta ja hänen aikaisemmista tekemisistään ei vielä kerrottu, mutta pian Lauran nimi lienee miljoonien miesten huulilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash