Mies heräsi lääketokkurassa – odottamaton pakkomielle paljastui

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa voi nähdä monia hauskoja tilanteita, joita ihmiset ovat kuvanneet perheenjäsenistään sen jälkeen kun he ovat heränneet nukutuksesta. Nukutuksen jälkeen ihmiset ovat olleet kovassa lääketokkurassa ja kuvitelleet mitä ihmeellisempiä asioita. Tällä kerralla yksi nuori mies halusi kuitenkin vain tanssia.

Justin Ching -niminen mies on julkaissut omalla YouTube-kanavallaan hauskan videon, jonka hänen äitinsä kuvasi kun mies oli herännyt nukutuksesta. Ching oli herännyt leikkauksen jälkeen kotoaan ilman mitään muistikuvia tapahtuneesta, mutta onneksi äiti oli kuvannut miehen hauskan sekoilun videolle.

Justin Ching halusi leikkauksen jälkeisestä nukutuksesta herättyään soittaa pelkästään Tony Matterhornin esittämää Dutty Wine -kappaletta. Videolla nähdään miten rennosti mies ottaa leikkauksen jälkeen ja tanssii lempimusiikkinsa tahtiin muiden katsoessa huvittuneena vierestä.