Mies nielaisi 40 veistä – kommentoi nyt sairaalasta: ”Pidän niiden mausta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intian Gurdaspurin sairaalaan toimitettiin vakavista vatsaoireista kärsinyt Jarnail Singh -niminen poliisimies. 42-vuotias Singh oli tuntenut olonsa heikoksi. Lääkäreille selvisi totuus ultraäänikuvan kautta – vatsassa oli jotain sinne kuulumatonta.

Ensin lääkärit ajattelivat, että Jarnail Singhin vastassa oli syöpä. Lähempi tarkastelu kuitenkin osoitti, että mies oli syönyt järisyttävän määrän veitsiä. Sairaalassa koottiin viiden kirurgin ryhmä, ja miehen vatsalaukusta poistettiin leikkauksessa yhteensä 40 veistä.

Intialainen potilas oli kertonut lääkäreille, että hän oli tuntenut pakottavaa tarvetta veitsien syömiseen. Hän ei pystynyt kontrolloimaan sitä ja oli ahminut ruokailuvälineitä kahden kuukauden ajan. Mies myös mainitsi, että hän piti erityisesti metallisten esineiden mausta, Daily Mail uutisoi.