Myrsky iski rahtilaivaan – miehistö kuvasi rahdin putoamisen mereen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläisellä videolla seurataan lähietäisyydeltä rahtialusta koetellutta rajua onnettomuutta. Youtubessa julkaistulla videolla myrskyn koetteleman laivan miehistö menettää nimittäin satojen tonnien edestä rahtia mereen.

Youtube-käyttäjä Mig Serin jakamalla videolla laivan rahtia kiinni pitelevät turvaköydet pettävät. Lastina olevat raskaat putket vierivät nopeasti laivan kantta pitkin suoraan meren syvyyksiin.

Tilannetta vierestä tarkkailevat miehistön jäsenet eivät voi enää tehdä muuta, kuin kiroilla menetettyä rahtia. Miehistöllä oli kuitenkin onnea pelissä, sillä onnettomuus ei tiettävästi vaatinut lainkaan ihmisuhreja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat