Nainen kuorrutti kasvonsa chilinaamiolla – julkaisi kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kauneuteen liittyvistä uusista trendeistä ja nikseistä kiinnostuneet voivat etsiä bloggaajien hyödyllisiä vinkkejä sosiaalisen median avulla. Tällä hetkellä kaikki luonnollisista raaka-aineista itse tehdyt naamiot ja kuorinnat ovat suositumpia kuin koskaan aiemmin, minkä vuoksi Beauty By Roche -blogia pitävä nainen päätti myös paljastaa oman niksinsä seuraajilleen.

Sri Lankassa asuva 22-vuotias Rochelle Wickramasuriya pitää Beauty By Rochelle -nimistä kauneus- ja kosmetiikkablogia. Nainen julkaisi sosiaalisessa mediassa hetki sitten videon, jossa hän näyttää millaisella naamiolla hän hoitaa kasvojensa ihoa. Video sai nopeasti yli 100.000 katselua ja 170 kommenttia.

Videolla nainen näyttää miten hän tekee itselleen chilinaamion. Chilinaamio saa naisen mukaan ihon hehkumaan kuin Jennifer Lopezilla. Naamion tekemiseen tarvitaan vain täysmaitoa, sitruunamehua, cayenne-pippuria, kanelia ja hieman hunajaa. Seoksen annetaan vaikuttaa iholla 30-40 minuuttia, minkä jälkeen naamion saa pestä pois ja iho hehkuu kuin monien ihailemalla poptähdellä.

? GET THE JLO GLOW USING ALL NATURAL PRODUCTS ✨✨? —————————————————————————– TAG YOUR HOT N SPICY FRIEND ? ? ❤ COLLAB WITH MY AMAZING BOO @makeupholic_moon??? ______________________________________________ ? 1 1/2 Cups of Whole Milk (enough to make 1.5 Tbsp) ? 1 Tbsp Lemon Juice ? Pinch Cayenne Pepper** (increase upto 1/3 tsp upon testing. I've added 1/3tsp) ? 1/4 tsp Cinnamon powder ? 1/2 Tsp Honey —————————————————————————- ❌Add lemon juice to milk just before it reaches boiling point. Once curdled, seperate the milk fat and whip it until it becomes smooth in texture. Leave in fridge to chill. Alternatively cottage cheese, yoghurt or curd can be used to substitute milk fat. ❌Mix Cayenne Pepper, Cinnamon, honey with the milk fat. Apply all over face avoiding the eyes and other sensitive areas. ❌Leave it on for 30-45 mins until it dries. Wash it off and VOILA! Glowing skin! ——————————-? —————————————— ✔Instantly adds a glow to the skin ✔Brightens skin ✔Tightens skin ✔Stimulates blood flow ✔The main ingredient Cayenne pepper which is enriched in Vitamins and antioxidants increases collagen production and also helps reduce/prevent wrinkles,acne scars and pigmentation. Its anti inflammatory properties also helps tackle acne and scarring. ——————————————————————- ✳✳✳DISCLAIMER – consult your physician ____________________________________________ #wakeupandmakeup #makeupartistsworldwide #allmodernmakeup #eyeblogbeauty @eyeblogbeauty #makeup #hudabeauty #makeupclips #makeupvideoss #fakeuproom #makeupslaves #slave2beauty #maryhadalittleglam #stylevideo @style.video #1minutemakeup @maryhadalittleglam #talkthatmakeup #makeupvideos #make4glam #glamvids #makeuptutorialsx0x #hypnaughtymakeup #hypnaughtypower #maquiagembrasill #brian_champagne #fakeupfix @thepeachyqueenblog #peachyqueenblog @brian_champagne #hairmakeupdiary #srilanka @allmodernmakeup

Video, jonka BeautybyRoche ? (@__roche) julkaisi

Today's look :) ?FOLLOW ME ON SNAPCHAT – SHMANGOPIE? ◼@anastasiabeverlyhills Dip Brow in Ebony, That Glow Kit, Moonchild Glow Kit ◼@w7makeupuk Banana Dreams Powder ◼@taylabluebeauty Contour Kit in Light – Medium for contouring ◼@lagirlcosmetics Pro conceal in Yellow corrector, Chestnut ◼@motivescosmetics Eyeshadow base, Motives Mavens elements palette ◼@colourpopcosmetics Get Lucky ◼@hudabeauty @shophudabeauty lashes in Bridget ◼@kyliecosmetics Liquid Lipstick in Candy k ◼@lacolorscosmetics Lip pencil in hazelnut ___________________________ #wakeupandmakeup #vegas_nay #makeupartistsworldwide #allmodernmakeup #eyeblogbeauty @eyeblogbeauty #makeup #hudabeauty #makeupclips #tarteskin #fakeuproom #makeupslaves #slave2beauty #maryhadalittleglam #stylevideo @style.video #shophudabeauty @maryhadalittleglam #motivescosmetics #makeupvideos #make4glam #amrezy #makeuptutorialsx0x #hypnaughtymakeup #hypnaughtypower #maquiagembrasill #brian_champagne #srilankan #fakeupfix @thepeachyqueenblog #peachyqueenblog @brian_champagne #hairmakeupdiary #srilanka @allmodernmakeup

Kuva, jonka BeautybyRoche ? (@__roche) julkaisi