6 merkkiä paljastaa: Oletko sinä parisuhteessa vasta varasijalla?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhteen etsiminen ja solmiminen saattaa olla ilma-akrobatiaan verrattavissa olevaa taiteilua kahden ihmisen tunteiden, halujen ja tarkoitusperien välimaastossa. Osa ihmisistä pitää tapailemaansa ihmistä pelkkänä vaihtoehtona kaikelle muulle tekemiselle.

Higher Perspective -sivusto on listannut kuusi merkkiä, joista tietää kumppanin panevan toisen ihmisen vain varasijalle. Ensimmäinen merkki on, että hän haluaa viettää yhteistä aikaa vain silloin, kun se sopii hänen omaan aikatauluunsa.

Hän ei esittele kumppaniaan julkisesti, eikä ota mukaan tapaamaan sukulaisia tai ystäviä. Yksi varmimmista merkeistä varasijalla olemisesta on se, että kumppani lupailee paljon yhdessäoloa, mutta harvoin tekee elettäkään sen eteen.

Hänellä saattaa kestää tunteja vastata viesteihin, eikä hän muutenkaan näe vaivaa yhteisen hyvän vuoksi. Pahimmassa tapauksessa he saavat puolisolleen olon, että parisuhteessa on liikaa sääntöjä tai vaatimuksia yhdessäoloon liittyen, mikä oikeuttaa etinstäkin enemmän omaan aikaan keskittymisen.