Pettäjien yleisimmät selitykset listattiin – tuntuvatko tutuilta?

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pettäjät joutuvat usein kutomaan ympärilleen suuren valheiden verkoston, jonka sisään lopulta kätkeytyy koko elämä. Säännöllisesti syrjähyppyjä suorittavat henkilöt keksivät syitä yön yli kestäville reissuilleen ja hupenevalle pankkitilin saldolleen.

Pettäjäsivusto Illicit Encounters on nyt kysynyt käyttäjiltään, mitkä ovat viisi suosituinta tekosyytä. Yksi yleisimmistä tekosyistä on golfin tai muun urheilulajin pelaaminen. Yhtä usein petolliset kumppanit turvautuvat työasioihin selittämällä pitkään venyneistä palavereista, komennuksista tai ylitöistä.

Osa sanoo menevänsä kavereiden kanssa baariin tai pubiin, vaikka todellisuudessa suunnistaisi suoraan salarakastajan luokse. Kuntosalille meneminen on pätevä syy, kuten myös kaupassa käyminen. Mikäli treenireissut ja ruokaostokset venähtävät useamman tunnin pituisiksi, kannattaa kumppanin jo huolestua.