Teinipojalla seksisuhde opettajan kanssa – sai kuusi miljoonaa dollaria korvauksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Etelä-Kaliforniassa opettajana työskennellyt Laura Whitehurst oli sekaantunut seksuaalisesti oppilaisiinsa. Äidinkielen opettajana työskennelleellä naisella oli muun muassa seksisuhde 16-vuotiaan pojan kanssa. Opettaja oli tällöin 24-vuotias.

Whitehurst oli ollut teinipojan kanssa säännöllisessä seksisuhteessa yli vuoden ajan. Lopulta opettaja tuli oppilaalleen raskaaksi. Alaikäinen poika nosti syytteet opettajaa ja koulua vastaan.

Opettaja todettiin syylliseksi 41 eri syytekohtaan, jotka sisälsivät muun muassa alaikäisiin sekaantumisen. Nyt 21 vuoden ikään ehtinyt mies tulee saamaan kuuden miljoonan dollarin korvaukset oikeuden määräyksellä. Opettajalla ja oppilaalla on yhteishuoltajuus lapsesta, CBS uutisoi.