Hyvästit partakarvoille lavuaarissa – uusi keksintö säästää vaivalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutama vuosi sitten alkanut partabuumi on päättynyt. Miehet voivat leikata kasvokarvansa pois ja näyttää jälleen siloposkisilta herrasmiehiltä. Yksi asia kuitenkin raivostuttaa parran siistimisessä: Kylpyhuone täyttyy karvoista.

Jotta lavuaarit eivät tukkeutuisi tai karvat leviäisi ympäri vessaa, voi apuun ottaa Bear Bib -nimisen välineen. Kyseessä on miehen kaulaan ripustettava suoja, jonka saa asennettua peiliin kiinni. Tällöin partakarvat putoavat nätisti lavuaarin yläpuolella olevaan suojaan, eivätkä leviä ympäri kylpyhuonetta.

Tuotetta myydään muun muassa Firebox-nettikaupassa alle 30 euron hintaan. Suojia on saatavilla valkoisena tai mustana. Tässäpä oiva lahjaidea esimerkiksi isälle tai metsuripartansa pois ajavalle synttärisankarille.