Sara Sieppi ja Roope Salminen ensimmäisessä yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajana ja juontajana tunnettu Roope Salminen ja vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi ovat seurustelleet jo lähes vuoden ajan. Pariskunta piti suhteensa pitkään salassa, mutta ilmoitti keväällä seurusteluhuhujen pitävän paikkansa.

Sara Sieppi julkaisi Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan hänestä ja Salmisesta. Kuvassa pariskunta on juhlatunnelmissa ykköset päällään ja heidän asunsa ovatkin hellyttävän yhteensopivat keskenään. Salmisen juhlakengät sopivat yksi yhteen kainalossa säteilevän kaunottaren keltaisen mekon kanssa.

Kuvan yhteyteen Sieppi on kirjoittanut vitsaillen: ”Ehkä tällee kymmenen kuukauden jälkeen uskaltaa painaa kuvan jo”. Sieppi on jo aiemmin julkaissut kuvia Salmisesta sosiaalisessa mediassa, mutta viikonloppuna julkaistu kuva on kuitenkin ensimmäinen yhteiskuva näyttävästä parista.

Ehkä tällee kymmenen kuukauden jälkeen uskaltaa painaa kuvan jo.. #? #haka16 ?@roopesalminen ?@mirolaiho

Kuva, jonka Sara Sieppi (@sarasieppi) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat