YouTube-pilailija söi tulisia siipiä – niskasta nousi savua!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rahat-niminen mies julkaisee omalla Magic Of Rahat -nimisellä YouTube-kanavallaan videoita jekuista, joita hän on tehnyt tuntemattomille ihmisille. Rahatilla on täysin oma tyyli juksata ihmisiä, koska hän pelleilee heidän kustannuksellaan pienten taikatemppujen avulla.

Uudella videollaan Rahat on mennyt siipiä tarjoilevaan ravintolaan syömään. Hän on päättänyt ottaa ravintolassa vastaa haasteen, jossa hänen tulee syödä todella tulisia siipiä 12 kappaletta henkilökunnan valvoessa. Siipiä syödessään mies ei saa juoda tai syödä mitään muuta.

Rahatin ystävä kuvaa haasteen suorittamista. Ravintolan työntekijä ei kuitenkaan tiedä, että taikuri on juksaamassa häntä. Kesken haasteen suorittamisen miehestä alkaa nousemaan savua. Rahat kertoo ruoan olevan liian tulista ja työntekijä pyytää häntä lopettamaan. Nainen ei arvaa lainkaan, että savu ei ole aitoa ja hän kommentoikin, että näin ei ole koskaan aikaisemmin käynyt kenellekään.