Äidiltä traaginen viesti tyttärensä huumekauppiaalle: ”Näin vietän hänen syntymäpäiväänsä…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tina Wells Loudenin tytär olisi nyt täyttänyt 28 vuotta, mikäli hän olisi ollut hengissä. Tytär Ashley Shannon menehtyi kuitenkin jo kolme vuotta sitten huumeiden yliannostukseen, jota edelsi kahdeksan vuoden huumeiden käyttö.

Louden sai tyttärensä seuran sijaan viettää hänen syntymäpäiviään tyttärensä uurnan kanssa. Nainen otti itsestään ja tyttärensä tuhkat sisältävästä uurnasta kuvan, jonka hän julkaisi Facebookissa sydäntäsärkevän viestin kera. Viesti oli tarkoitettu hänen tyttärelleen huumeita myyneelle henkilölle.

Tina Wells Louden kirjoittaa kuvansa yhteydessä: ”Omistan kuvan henkilölle, joka myi huumeet tyttärelleni. Tällä tavalla vietän nykyään hänen syntymäpäivänsä. Miten voit elää itsesi kanssa?”. Äiti pyysi ihmisiä levittämään kuvaa eteenpäin, että muutkin huumekauppiaat tietäisivät mihin heidän bisneksensä johtavat. Kuvaa on jaettu Facebookissa nyt yli 254.000 kertaa.