Mika Myllylän teinitytär on upea mallikaunotar – näyttäviä kuvia somessa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias Olivia Myllylä on vuonna 2011 menehtyneen hiihtäjäkonkari Mika Myllylän ja Suvi Paavolan tytär. Oliviasta on kasvanut todella häikäisevän kaunis nuori nainen, joka on niittänyt menestystä jo useissa kauneuskilpailuissa.

Olivia Myllylä on osallistunut jo moniin kauneuskilpailuihin ja tekee säännöllisesti töitä myös mallina. Nuoresta iästään huolimatta Olivia on voittanut jo vuonna 2015 Miss Kokkola ja Miss Pohjois-Suomi Beauty -kilpailut ollessaan vasta 16-vuotias.

Olivia Myllylällä on suosittu Instagram-tili, jossa hän julkaisee kuvia elämästään. Hänen kiinnostuksen kohteikseen kaunotar nimeää fitneksen ja muodin. Nainen on toiminut myös mallina eikä ihmekään, koska kuvista pystyy heti näkemään, että naiselle kameran linssiin poseeraaminen tulee kuin luonnostaan. Olivian kuvista kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Always find time for the things that make you feel happy to be alive ?

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi

Mainoskuvaukset halpa-hallin syyskuvastoon jäätävän kylmässä ja tuulisessa ilmassa done! ? #behindthescenes

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi

Pääs raybanit ettei huominen häikäse

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi

Tänään juhlittiin sitä et serkkutyttö pääsi maistaan ehtoollisviiniä ?

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi

? @iltasanomat Aki Paavola

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi

Seventeen ?? #birthdaygirl

Kuva, jonka OLIVIA MYLLYLÄ (@oliviamyllyla) julkaisi