Taylor Swiftillä ryppyjä rakkaudessa? Lehti paljasti riidan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift alkoi Calvin Harrisista erottuaan seurustelemaan suoraan uuden miehen kanssa. 26-vuotias Swift löysi rinnalleen 35-vuotiaan näyttelijän Tom Hiddlestonin, jonka kanssa naisella on jo nyt ollut ensimmäinen suuri riita.

Swift ja Hiddleston olivat suhteensa alkuaikoina erottamattomat. Nyt Hiddleston ei tunnu enää löytävän kiireiseltä aikataulultaan hetkeä parisuhteelleen. US Magazine -sivuston mukaan erossa oleminen on saanut pariskunnan riitelemään. Tällä hetkellä Hiddleston on kiireisempi kuin Swift, mikä on saanut poptähden turhautumaan.

Taylor Swift ja Tom Hiddleston ovat seurustelleet yhdessä vasta pari kuukautta, mutta he ovat ehtineet sinä aikana jo etenemään todella nopeasti suhteessaan. Pari on tavannut toistensa vanhemmat ja ollut julkisesti todella rakastuneita toisiinsa. Nähtäväksi jää tuleeko kiireisten tähtien yhteiselo jatkumaan.