Gemma Atkinson ilmestyi rannalle – bikinivartalo vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. Viime aikoina tähti on innostunut terveellisestä elämästä ja esittellyt usein treenaamisensa tuloksia, jotka ovat olleet todella näyttäviä.

Parhaillaan fitness-kaunotar lomailee Espanjan Marbellassa, jossa hänet kuvattiin eilen ystävänsä kanssa rannalla. Kuvien perusteella hänen kuntokuurinsa on jatkunut, sillä tulokset ovat upeita.

Gemma Atkinson toimii urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Hyväntekeväisyyttä harrastava Gemma on tehnyt myös mallintöitä ja poseerannut kansikuvissa monissa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Nykyisin Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash