Nainen, näin teet miehestä onnellisen – pienet teot tärkeimpiä!

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin vinkkejä, kuinka miehet voivat tehdä kumppanistaan maailman onnellisimman naisen helposti ja ehkäpä koko loppuiän ajaksi. Nyt jaamme samankaltaisia neuvoja hameväen edustajille, kuinka he voivat saada miehestään suunnattoman tyytyväisen ja onnellisen.

Vaikka netti on pullollaan erilaisia parisuhdevinkkejä ja oppaita, toimii jokainen pariskunta omalla tavallaan. Yhteistä kaikille on kuitenkin se, että onnellisilla ihmisillä on yleensä parempi elämänlaatu ja valoisammat tulevaisuudennäkymät. Molempien osapuolten tulee antaa ja ottaa sopivassa suhteessa sekä nähdä vaivaa kumppanin hyvinvoinnin eteen.

Kumppanuus on enemmän kuin pelkkää onnellista kulkemista. Poikaystävä on kuitenkin helppo tehdä hyväntuulisemmaksi pienillä ja huomaavaisilla eleillä. Pujahda hänen kanssaan suihkuun, pue yllesi jotain seksikästä tai anna suihinotto yllätyksenä. Naisten kannattaa myös joskus ottaa ohjat käteen makuuhuoneen puolella ja houkutella kumppani uusiin asentoihin, YourTango vinkkaa.

Arki ja rutiinit tekevät kaikista ihmisistä ennalta-arvattavia. Naisten on hyvä joskus kokeilla spontaania päivärytmiä, jossa kumppani yllätetään hauskalla yhteistekemisellä. Olipa kyseessä sitten yllätysreissu risteilylle, iltaoluet naapurikunnan lähiöpubissa tai uuden urheilulajin kokeileminen, tuovat uudet kuviot kipinää suhteeseen.

Tärkeintä kuitenkin on, että nainen kertoo arvostuksestaan miehelle ja osaa pukea tunteensa silloin tällöin sanoiksi. Toisen kunnioittaminen ja välittäminen tekevät suhteesta parisuhteen.