Mies, näin teet naisesta onnellisen – jopa loppuiäksi

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Parisuhde on parhaimmillaan onnellista ja toimivaa yhteistyötä, jossa arki soljuu eteenpäin kuin itsestään. Toki jokaisessa suhteessa tulee vastaan myös haasteita, mutta muutaman perusasian avulla voi saada elämästään entistäkin onnellisemman. Yksi hyvä keino on pitää nainen tyytyväisenä.

Stereotyyppisesti ajateltuna neitokaiset saattavat olla oikuttelevia luontokappaleita, jotka vaihtavat mielipidettään nanosekunneissa, ja muuttuvat hetkessä suloisesta kissimirristä huutavaksi hyeenaksi. Kun mies ymmärtää ja tukee naistaan kaikessa, saa hän todennäköisesti vastapalveluksena rakastavan ja huomaavaisen kumppanin koko loppuelämänsä ajaksi.

Mies voi ajatella naistaan parhaana ystävänä. Tällöin vaimoa tai tyttöystävää tulee arvostaa jokaisella henkäyksellä. Vaikka hänen kanssaan ei olisikaan samaa mieltä asioista, tulee kunnioituksen myötä ymmärtää, että naisella on myös oikeus omaan mielipiteeseen. Arvosta hänen ajatuksiaan, tunteitaan, uskomuksiaan, mielipiteitään, arvomaailmaansa, työtään, harrastuksiaan, tarpeitaan ja aikaansa.

Kotityöt saattavat edelleen jakaantua vanhanaikaisesti miesten ja naisten välille. Jokainen rouva arvostaa suuresti sellaista herraa, joka tekee kodin askareita omatoimisesti ja pyytämättä. Olipa kyse sitten lasten hoitamisesta, tiskaamisesta tai ruoanlaitosta. Miehet saattavat odottaa siivoamisen jälkeen saavansa suurta kehujen tulvaa, mutta todennäköisesti he ansaitsevat ylisanoja yhtä paljon kuin kotitöitä automaattisesti tekevät naiset.

Naisen kanssa vietetty laatuaika on äärimmäisen tärkeää. Sen ei tarvitse sisältää limusiiniajeluita ensi-iltanäytöksiin, vaan viinilasin ääressä keskusteleminen voi riittää tunteiden avaamiselle ja syventämiselle. Naiset ovat tunnetusti miehiä herkempiä, ja tätä ominaisuutta tulee kunnioittaa. Mikäli nainen avaa ajatuksiaan ja pelkojaan miehelleen, ei se ole valittamista, vaan suurta luottamuksen osoittamista. Yksikään ihminen ei voi napsauttaa tunteitaan pois päältä.

Rakkautta voi osoittaa monella eri tavalla ilman, että kuluttaisi r-sanaa loppuun. Neitokaiset voivat kertoa välittämisestään pelkällä hymyllä ja kosketuksella. He saattavat antaa miehelleen pienen lahjan tai yllätyksen. Paras poikaystävä on kuitenkin sellainen, joka rohkaisee ja tukee naistaan. Vaikka kaikki naiset ovat omanlaisiaan, haluaa heistä jokainen tuntea olevansa tärkeä ja merkittävä osa miehensä elämää. Vinkit jakoi avioerovalmentaja Karen Finn.