Oman elämänsä Karate Kid iski Seinäjoella – tekijä on ilmoittautunut poliisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoella on tallentunut valvontakameroiden kuviin eräs oman elämänsä Karate Kid, joka oli yön pimeinä tunteina päättänyt rikkoa paikallisen yrityksen näyteikkunan. Seinäjoellla sijaitsevan Kultaseppä Hanhiniemen valvontakamerat tallensivat torstaina aamuyöllä erikoisen tapauksen.

Valvontakameran videolla selvästi päihtynyt nuori mies yritti kaikkensa saadakseen rikottua suurikokoisen näyteikkunan, ja lopulta hän siinä myös onnistui heittämällä polkupyörän näyteikkunaan.

PÄIVITYS kello 1430: Tekijä on löytynyt. Hän tunnisti itse itsensä Staran julkaisemista valvontakameran kuvista pian artikkelin julkaisemisen jälkeen. Suoraselkäisenä pohjalaisena nuori mies otti saman tien yhteyttä poliisiin asian selvittämiseksi. Tästä syystä videotallenne on poistettu Staran artikkelista ja valvontakameran kuva on sensuroitu.