Poika yritti tehdä vaikutuksen tyttöön – tuloksena tuntikausien pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Treffikumppaniin voi yrittää tehdä vaikutuksen monilla tavoilla, mutta useita tunteja kestävän pelastusoperaation aiheuttaminen lienee harvemmin yksi niistä. Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuva nuori opiskelija on nyt noussut otsikohin tehtyään juuri niin.

Mies oli yrittänyt tehdä vaikutuksen paria tuntia aiemmin tapaamaansa nuoreen naiseen hyppäämällä kerrostalon katolta toiselle. Hyppy epäonnistui, ja 22-vuotias mies jäi jumiin kahden rakennuksen väliin. Yritystä todistanut tyttö hälytti paikalle pelastushenkilökunnan.

Pelastusoperaatio kesti yhteensä neljä tuntia. Viranomaiset joutuivat puhkaisemaan toisessa rakennuksessa sijaitsevan ravintolan reiän saadakseen miehen irti talojen välistä. Paikallisen CBS Pittsburgh -uutissivuston mukaan opiskelija mursi onnettomuudessa nilkkansa, mutta muuten hänen kuntonsa on vakaa.

– Uhri oli koko ajan tajuissaan. Hän oli jumissa noin neljän tunnin ajan, joten arvatenkin hänen vartalonsa oli tunnoton, paikallisen pelastushenkiökunnan johtaja Wendell Hissrich kuvailee.

Uhri toimitettiin sairaalahoitoon paareilla. Miehen kerrotaan näyttäneen ihastuksensa kohteelle peukaloa samalla, kun häntä kuljetettiin ambulanssiin.