Deitistä ei kuulunut ensitreffien jälkeen? Näin voit siirtyä eteenpäin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tinderin ja treffipalstojen aikakaudella ihmiset käyvät aktiivisesti treffeillä uusien tuttavuuksien kanssa. Tapaamista ennen on saatettu vaihtaa satoja tekstiviestejä ja valokuvia. Joskus yhteydenpito päättyy kuin seinään näkemisen jälkeen, vaikka treffit olisivatkin menneet nappiin.

Treffailumaailman tunteva suhde-expertti Kate Taylor työskentelee Match.com-deittipalvelussa. Hän tietää, että puhelinsovelluksen avulla syntynyt yhteys on yhtä helppo lopettaa kuin aloittaa – toisinaan jopa ilman selityksiä.

Ihmiset saattavat turhaan odottaa jatkoviestejä treffiseuralaiseltaan. On yleistä, että ihmisiä pidetään yhteystietoluettelossa ikään kuin varasijalla, mikäli eteen ei tule parempia ehdokkaita. Uuden tuttavuuden jälkeen unohdetaan vanha vaihtoehto.

Kannattaa ottaa härkää sarvista ja lähettää yksi viesti treffiseuralaiselle, mikäli hänestä ei ole kuulunut tapaamisen jälkeen. Viestin sisällön tulee olla kevyt ja hauska. Mikäli viestiin ei tule vastausta muutaman vuorokauden kuluessa, kannattaa siirtyä myös itse eteenpäin ja lopettaa energian tuhlaaminen väärään henkilöön.