100-vuotias kilpikonna karkasi – käveli kymmenen kilometriä rakkauden perässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Touche-niminen kilpikonna on noussut otsikoihin osoitettuaan olevansa vielä vanhalla iälläkin tarpeeksi viriili karkaamaan kotoa lemmen perässä. Satavuotias kilpikonna onnistui nimittäin häipymään omistajansa kotoa hänen silmien välttäessä kulkeakseen kilometrien pituisen matkan.

Touchen omistajan, Nancy Knaussin mukaan kilpikonna ehti olla kateissa 10 vuorokautta. Eläin ehti tehdä 10 kilometrin pituisen reissun, kunnes Steven George -niminen mies löysi sen. Mies tunnisti kilpikonnan samaksi, jota Nancy etsi verkkossa jakamassaan etsintäkuulutuksessa.

Touche löytyi Stevenin naapurin pihamaalta. UPI-uutistoimiston mukaan eläin yritti löytöhetkellä harrastaa seksiä kupolimaisen viemärin kannen kanssa. Kansi ilmeisesti muistutti likinäköisen kilpikonnan mielestä tarpeeksi sen lajikumppania.

Nancy Knauss on onnellinen lemmikkinsä löytymisestä. Kilpikonnavanhus on ollut naisen lemmikkinä jo viimeisten 55 vuoden ajan.