Beyonce toi pikkutyttönsä punaiselle matolle – ihastuttava näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beyoncen saapuminen MTV Video Music Awards -gaalan punaiselle matolle ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Beyoncen puku oli yksi illan näyttävimpiä, minkä lisäksi huomio kiinnittyi myös naisen seuralaiseen. 34-vuotias Beyonce asteli punaiselle matolle tyttärensä Blue Ivyn kanssa.

Beyoncella oli yllään Francesco Scognamiglion suunnittelema mintun värinen puku. Puku oli ohutta ja läpikuultavaa materiaalia, ja sen näyttävää pääntietä koristi muhkea langoista ja höyhenistä tehty kaulus.

Suloinen Blue Ivy ei jäänyt äitinsä varjoon. Nätisti laulajan käsipuolessa kulkeva tyttö ihastutti säihkyvässä kultaisessa puvussaan, joka maksoi Daily Mail -lehden mukaan hulppeat 11.000 dollaria. Tyttären hiuksista oli tehty trendikkäät ranskanletit, joita koristi vielä timanttinen panta.

Splash
Splash
Splash
Splash