Kendall Jennerin uimapukukuva tihkuu seksiä – tämä oli liikaa Vogue-lehdelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner upeassa uimapukukuvassa – tätä Vogue ei julkaissut

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner ihastutti juuri uuden Voguen kansikuvatyttönä. Kansikuvassa 20-vuotiaalla Jennerillä on yllään Guccin asu, johon puettuna kaunotar on aiemmin kertonut tunteneensa olonsa mahtavaksi.

Kendall Jenner julkaisi Instagram-kanavallaan näyttävän kuvan, joka jäi julkaisematta Voguen uudessa numerossa. Kuvassa nainen poseeraa mustassa uimapuvussa, jota hän esittelee kameralle sivuprofiilistaan.

Kuvassa Jenner esittelee upeaa vartaloaan, joka on huippumallin töitä tekevän naisen vartaloksi melko muodokas ja terveen lihaksikas. Kuvassa naisen lihakset piirtyvät kauniisti samalla kun nainen kiskoo uimapukuaan sivulla olevasta saumasta korkealle ylöspäin.

unpublished by @mertalas + @macpiggott

Kuva, jonka Kendall Jenner (@kendalljenner) julkaisi