Ex-tyttöbändiläinen häikäisee yhä bikineissä – upea näky paparazzikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Melody Thornton tuli aikoinaan tunnetuksi The Pussycat Dolls -yhtyeen riveistä, mutta sittemmin bändiura päättyi, kun laulavan tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger erotti kaikki muut jäsenet ja pestasi uudet tilalle. Melody nähdään kuitenkin yhä ajoittain julkisuudessa.

Parhaillaan Melody lomailee Havaijilla, jossa paparazzi ikuisti hänet rannalla. Samalla selvisi, että entinen tyttöbändiläinen on edelleen upeassa bikinikunnossa.

31-vuotias Melody Thornton yritti saada bändin hajoamisen jälkeen soolouraansa käyntiin, mutta huonolla menestyksellä. Sittemmin hänet nähtiin kuitenkin esimerkiksi Popstar to Operastar -realityohjelman tähtenä muutamien muiden poptähtien kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash