Pojat härnäsivät ”laiskaa” pytonkäärmettä – ei olisi kannattanut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useampien ihmisten ensimmäinen reaktio käärmeen nähdessä olisi juosta sitä pakoon ja nopeasti. Käärme on yksi yleisimmin pelätyistä eläimistä, joka saa monien karvat nousemaan pystyyn. Eräät nuoret miehet eivät kuitenkaan pelänneet käärmettä vaan päättivät mennä sitä vaarallisen lähelle.

Etelä-Afrikassa asuvat ihmiset ovat tottuneet näkemään luonnossa suuria matelijoita. He ovat kuvanneet videolle erään kerran, kun he ovat menneet lähemmäksi jättiläismäistä pytonkäärmettä. Videon kuvannut Jacobus Gerhard Vijoen kirjoittaa videon yhteyteen, että he ovat tottuneet siihen, että pytonkäärmeet ovat todella laiskoja, minkä vuoksi he uskalsivatkin lähestyä käärmettä.

Nuoret miehet eivät voineet kuitenkaan arvatakaan mitä käärme päätti seuraavaksi tehdä. Se latasi nopeasti hyökkäyksen heitä kohtaan, mikä säikäytti kaverukset pahanpäiväisesti. Pojat juoksivat naureskellen karkuun kun käärme luikerteli omaan koloonsa.