Tiesitkö? Saara Aalto laulaa myös kiinaksi – katso mykistävä video

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Voice of Finland -kilpailusta aikoinaan Suomessa tähdeksi noussut Saara Aalto nousi sunnuntai-iltana kertaheitolla tähdeksi myös Iso-Britanniassa, kun hän osallistui X Factor -ohjelman sikäläisen version koelauluihin ja hurmasi tähtituomarit Simon Cowell mukaanlukien.

Katso Saaran X Factor -esiintyminen tästä!

Briteille selvisi nopeasti, että Saara Aalto oli jo aiemmin tehnyt näyttävää uraa myös Suomen ulkopuolella. Stara uutisoi viime vuonna miten Aalto on julkaissut kiinankielisen albuminsa Kiinassa.

Albumin nimi on Ai De Zhu Fu, ja se on koottu Saaran kahden studiolevyn kappaleista. Levyn nimi on käännös nimestä Blessed With Love. Saara Aalto on lisäksi konsertoinut Kiinassa tenori José Carrerasin vieraana.