Uniikki teki uusiksi Apulannan klassikkohitin – tässä musiikkivideo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiräppäri Uniikki nähdään musiikkiuransa lisäksi parhaillaan sivuosassa Teit meistä kauniin -elokuvassa, joka kertoo Apulanta-yhtyeen alkutaipaleen tarinan. Nyt Uniikki on tehnyt Irinan kanssa uusiksi elokuvan nimikkokappaleen, josta on nyt julkaistu musiikkivideo.

Uniikki on työstänyt kappaleen Vain elämää -tyylisesti purkamalla sen palasiksi, lisäämällä mukaan rap-osuuksia ja kokoamalla paketin uudelleen kasaan. Kertosäkeen vokaaleista vastaa Irina, mutta pääasiassa äänessä on Uniikki. Kappaleen teema kannattelee myös Teit meistä kauniin -elokuvan kerrontaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat