Häiden ruokalistalla eeppinen moka :”Otatko nautaa, porsasta vai lasta?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hääkutsut lähetetään Suomessa perinteisesti kuukausia ennen juhlapäivää, jotta ihmiset ehtisivät merkitsemään tilaisuuden kalenteriin. Kutsuissa tiedustellaan yleensä mahdollisista allergioista sekä erityisruokavalioista.

Redditiin julkaistiin kuva fiinistä hääkutsusta, jossa oli yksinkertaisen elegantti asettelu ja typografia. Valitettavasti kutsun tekijä ei ollut ajatellut asetelmaa loppuun saakka, sillä ruokavaihtoehdoissa oli tarjolla myös alle 12-vuotiasta lasta.

Kutsukorttiin oli pantu pääruokavaihtoehdoiksi naudanliha, possunliha ja lapsi. Viimeisellä vaihtoehdolla tietysti tarkoitettiin, että perheeseen tilataan lastenannos, mutta asettelun takia vaihtoehto näytti siltä, kuin häissä olisi oma menunsa myös kannibaleille.

I'll have the 10 year old, please, medium rare…